Zásady ochrany osobních údajů

Zde najdete informace o vašich osobních údajích ve spojení s prohlížením tohoto webu a odkaz na informace o vašich osobních údajích ve spojení s přihlášením k odběru newsletteru Diginews.

Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 – (dále jako „GDPR“).

Provozovatel tohoto webu a správce osobních údajů je Ing. Ivo Pačinek, Františka Kožíka 2648, 688 01 Uherský Brod, IČ: 87002523, zapsán v živnostenském rejstříku, úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Městský úřad Uherský Brod, odbor živnostenský (dále jen Provozovatel nebo Správce). Provozovatele webu a Správce můžete kontaktovat na e-mailu: ivo@pacinek.cz.

Tato strana obsahuje:

  1. zásahy ochrany osobních údajů při procházení těchto stránek (cookies)
  2. informace o zpracování osobních údajů při odeslání poptávkového formuláře
  3. odkaz na informace o zpracování osobních údajů při přihlášení k newsletteru

Cookies při prohlížení tohoto webu - pacinek.cz

Tento web a používání cookies

Tento web stejně jako mnohé další weby, používájí technologie pro zlepšení funkčnosti, usnadnění přístupu uživatelům, analytické a marketingové účely, používá soubory cookies. Tyto technologie fungují na základě několikabajtové soubory tzv.cookies, které se ukládají v počítači návštěvníka webu. Cookies v takovém využití mohou pomáhat například tím, že pomůžou najít, kde se uživatelé ztrácí a usnadnit navigaci, cookie také pomáhají vyhodnocovat návštěvnost webu.

Co jsou to cookies soubory?

Cookie jsou malé soubory, které www server může uložit do vašeho zařízení. Cookie obvykle obsahují název webové stránky, ze které pocházejí, platnost a hodnotu. Cookie např. pomáhají načíst uživatelská nastavení na webu. Soubory cookie, které používáme, nepoškozují váš počítač.

Cookie soubory se týkají konkrétního prohlížeče www stránek, který může používat více osob.

Dle nařízení EU musíte být o tomto dlouhodobě fungujícím technickém principu práce téměř všech webů informováni na každém webu v případě oprávněného zájmu (např. základní fungování webu). V případě dalších relevantních využití v musíte být informování a vyjádřit souhlas s ukládáním těchto cookie ve vašem počítači.

Jaké soubory cookies používáme?

Nezbytné technické cookies

– Používáme na základě oprávněného zájmu jakožto nezbytné pro zajištění správného fungování webu.
– Umožňují fungování cookie lišty a uložení vašeho vyjádření.

Jméno Použití
cookiebar Cookie lišta - pro technické uložení vašeho vyjádření ohledně použití cookies (souhlasu či nesouhlasu) a pro správné načtení či blokování souborů cookies.

Statistické cookies

– Používáme je pouze při udělení vašeho souhlasu prostřednictvím cookie lišty.
– Používáme pro vyhodnocení co na webu zlepšit, zpřehlednit a souhrnné informací o počtu návštěvníků na webu prostřednictvím služby Google Analytics. Pro zlepšování obsahu těchto stránek analyzujeme návštěvnost webu pomocí nástroje Google Analytics. Při využivání služby Google Analytics anonymizujeme na tomto webu vaši IP adresu. Služba Google Analytics využívá souborů „cookie”, které jsou textovými soubory ukládanými do Vašeho počítače, umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Více na http://www.google.cz/analytics/terms/cz.html. Poskytovatelem Google Analytics, provozované společností Google Ireland Limited, společnost založená a provozovaná dle právních předpisů Irska (registrační číslo: 368047), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko.

Jméno Poskytovatel Nástroj Použití
_ga a _ga_(kód) Google Ireland Limited Google Analytics Cookie nástroje webové analytiky pro vyhodnocení návštěvnosti a pochopení, jak návštěvníci používají tento web.
_gid Google Ireland Limited Google Analytics Cookie nástroje webové analytiky pro vyhodnocení návštěvnosti a pochopení, jak návštěvníci používají tento web.
_gaclientid Google Ireland Limited Google Analytics Cookie nástroje webové analytiky pro vyhodnocení návštěvnosti a pochopení, jak návštěvníci používají tento web.
_gahitid Google Ireland Limited Google Analytics Cookie nástroje webové analytiky pro vyhodnocení návštěvnosti a pochopení, jak návštěvníci používají tento web.
_gasessionid Google Ireland Limited Google Analytics Cookie nástroje webové analytiky pro vyhodnocení návštěvnosti a pochopení, jak návštěvníci používají tento web.
_gaexp Google Ireland Limited Google Optimize Cookie nástroje pro AB testování a vyhodnocení lepší varianty AB testu.

Marketingové cookies - aby se vám zobrazovaly relevantní reklamy

– Používáme je pouze při udělení vašeho souhlasu prostřednictvím cookie lišty.
– Používány pro zobrazení reklamy, která je pro vás jako návštěvníka tohoto webu relevantní. Tyto cookies jsou od třetích stran - Google Ads (více info), Seznam Sklik (více info) a Facebook Ads (více info).

Jméno Poskytovatel Nástroj Použití
_fbp Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
c_user Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
datr Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
locale Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
oo Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
sb Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
spin Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
usida Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
xs Facebook Ireland Ltd Facebook Ads Cookie nástroje Facebook Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
retargeting Seznam, a.s. Sklik, Imedia Cookie nástroje Sklik pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
sid Seznam, a.s. Sklik Cookie nástroje Sklik pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
KADUSERCOOKIE Seznam, a.s. Sklik Cookie nástroje Sklik pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
APNUID Seznam, a.s. Sklik Cookie nástroje Sklik pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
ads/ga-audiences Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
_gcl_au Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
NID Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
__Secure-3PAPISID Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
__Secure-3PSID Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
__Secure-3PSIDCC Google Ireland Limited Google Ads Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
DSID Google Ireland Limited Google Ads, Double Click Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.
IDE Google Ireland Limited Google Ads, Double Click Cookie nástroje Google Ads pro využití poskytovat reklamu uživatelům, kteří tento web navštívili.

Jak vyjádřit souhlas či nesouhlas s cookies?

Při návštěvě webu se Vám zobrazí lišta s dotazem na souhlas k souborům cookies.

Tato volba zůstane uložena na 2 roky ve vašem prohlížeči. Pokud změníte názor, můžete nastavení cookies změnit prostřednictvím tohoto odkazu .

Odpovědí v této liště se vyjádříte k nastavení všech cookies, které používáme na základě vašeho souhlasu. Pokud chcete odstranit také nezbytné technické cookies přečtěte si následující odstavec, který popisuje jak vyloučit všechny soubory cookies

Jak vyloučit všechny soubory cookies?

Pokud chcete vyloučit všechny cookies, včetně těch které jsou používány na základě oprávněného zájmu, můžete využít Vašeho prohlížeče internetu. Používání souborů cookie lze nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů cookie automaticky přijímá již v úvodním nastavení. Pokud se rozhodnete cookie vypnout, může to znamenat, že některé funkce webové stránky nebudou fungovat. Přesné nastavení pro vypnutí cookie ve vašem prohlížeči www stránek zjistíte v souborech nápovědy prohlížeče nebo na domovské stránce prohlížeče.

Používáte-li různá zařízení na přístup ke stránkám, doporučujeme zkontrolovat a nastavit cookies v každém prohlížeči na každém zařízení zvlášť.

Další informace najdete zde http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Zpracování osobních údajů při odeslání formuláře s poptávkou

Provozovatel webu uvedený na této straně zpracovává v případě odeslání formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail a telefon. Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro tvorbu nabídky služeb či vyřízení jiného vašeho požadavku, který jste odeslali ve formuláři. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou provozovatel zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a provozovatelem, nejdéle 6 měsíců od odeslání formuláře, pokud neudělíte provozovateli souhlas k dalšímu zpracování. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po provozovateli informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, požadovat po výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy provozovatele nepřevažují nad vaší ochranou soukromí, případné žádat kopii těchto osobních údajů, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Přihlášení k odběru newsletteru Diginews

Informace o zpracování osobních údajů ve spojení s přihlášením k newsletteru Ivo Pačinka - Diginews.cz naleznete na této straně: https://news.diginews.cz/udaje-newsletter.html

Zůstaňme ve spojení na sociální síti LinkedIn